Anunturi - Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Filantropia Bucuresti

Go to content

Main menu:

Informatii

ANUNTURI

 • Spitalul Clinic Filantropia Bucuresti organizeaza concurs pentru ocuparea functiilor de Director medical si Director financiar-contabil (detalii)

 • Spitalul Clinic Filantropia Bucuresti organizeaza concurs in zilele de 18 si 19.09.2017 pentru urmatoarele posturi vacante:
    2 POSTURI DE MEDIC SPECIALIST IN SPECIALITATEA NEONATOLOGIE IN CADRUL SECTIEI NEONATOLOGIE (detalii, tematica)
    Probele se vor desfasura astfel:
  - proba scrisa va avea loc pe data de 18.09.2017 ora 10,00 in cadrul Spitalului Clinic Filantropia
  - probele clinice se vor sustine in data de 19.09.2017 ora 9,00 la Sectia de Neonatologie a Spitalului Universitar de Urgenta Elias

 • Spitalul Clinic Filantropia Bucuresti organizează în data de 12.12.2016, ora 9ºº concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante după cum urmează:
1 post de Referent de specialitate II - in cadrul Compartimentului de Resurse Umane (detalii, tematica)

 • Spitalul Clinic Filantropia Bucuresti organizează în data de 07.11.2016, ora 9ºº concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante (detalii) după cum urmează:
1 post de medic - şef serviciu în cadrul Compartimentului de Managementul Calitaţii Serviciilor medicale
1 post de asistent medical în cadrul Secţiei Neonatologie
1 post de registrator medical în cadrul Ambulatoriului Integrat al spitalului
1 post de infirmieră în cadrul Ambulatoriului Integrat al spitalului

   • Spitalul Clinic Filantropia Bucuresti organizează in data de 05.05.2016, ora 9ºº concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante după cum urmează:

    1 post de fochist la Centrala Termică (Detalii, tematica)
    1 post de tehnician în cadrul Serviciului Administrativ (Detalii, tematica)
    1 post de arhivar (Detalii, tematica)

   • Spitalul Clinic Filantropia Bucuresti organizează in zilele de 20 si 21.04.2016 examen/concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a unui post de medic specialist in specialitatea obstetrica ginecologie în cadrul Secţiei Clinice Ginecologie (detalii). Tematica si bibliografie (detalii)

   • Tratatul de Chirurgie vol V - Obstetrica Ginecologie, Coord. Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, Ed. Academiei Romane, este disponibil pentru cumparare la pretul de 250 RON (detalii)

   • Programul cursurilor de puericultura "Scoala Mamei" (detalii)

   Spitalul Clinic Filantropia anunta demararea activitatilor in cadrul programului de screening al cancerului de col uterin incepand cu data de 1 octombrie 2012, cu urmatoarea structura a retelei: Lista unitati inscrise in programul de screening. Mai multe detalii despre programul de screening al cancerului de col gasiti aici.
    
    
   Back to content | Back to main menu