E-mail: office@spitalulfilantropia.ro

AdresăBulevardul Ion Mihalache 11-13, București 011171  

Zilele Spitalului

Publicat de SpitalulClinicFilantropiaBucuresti pe

Zilele Spitalului Clinic Filantropia
28-29 Noiembrie 2019

Spitalul Clinic Filantropia este cea mai veche clinica de obstetrica si ginecologie din Romania infiintata in anul 1813. Dupa 195 ani de la constructie, spitalul este inaugurat intr-o forma moderna si dotat corespunzator medicinii secolului XXI, respectand neschimbata arhitectonica originala. Oferind servicii medicale complexe – de la medicina maternofetala si genetica umana, neonatologie , la ginecologia oncologica – si de inalta competenta profesionala, Spitalul Filantropia se inscrie in categoria unitatilor de elita ale obstetricii si ginecologiei romanesti.
Spitalul Filantropia a fost primul spital modern civil din Romania, fiind, de la infiintarea sa un spital de caritate. Aici au activat cei mai remarcabili profesori de obstetrica din Romania si a fost prima scoala de moase.

Sarbatorind 206 ani de traditie in domeniul medical, organizam in periaoda 28-29.11.2019 A III A Conferinta Multidisciplinara „Zilele Spitalului Filantropia”. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 10:00 in cadrul Amfiteatrului Spitalului Clinic Filantropia.

Inscrieri Inchise!

Evenimentul este acreditat CMB si OAMGMAMR.
* Eveniment adresat exclusiv medicilor si asistentilor medicali

Urmareste-ne
fb-share-icon