E-mail: office@spitalulfilantropia.ro

AdresăBulevardul Ion Mihalache 11-13, București 011171  

Zilele Spitalului

Publicat de SpitalulClinicFilantropiaBucuresti pe

Zilele Spitalului Clinic Filantropia
28-29 Noiembrie 2019

Spitalul Clinic Filantropia este cea mai veche clinica de obstetrica si ginecologie din Romania infiintata in anul 1813. Dupa 195 ani de la constructie, spitalul este inaugurat intr-o forma moderna si dotat corespunzator medicinii secolului XXI, respectand neschimbata arhitectonica originala. Oferind servicii medicale complexe – de la medicina maternofetala si genetica umana, neonatologie , la ginecologia oncologica – si de inalta competenta profesionala, Spitalul Filantropia se inscrie in categoria unitatilor de elita ale obstetricii si ginecologiei romanesti.
Spitalul Filantropia a fost primul spital modern civil din Romania, fiind, de la infiintarea sa un spital de caritate. Aici au activat cei mai remarcabili profesori de obstetrica din Romania si a fost prima scoala de moase.

Sarbatorind 206 ani de traditie in domeniul medical, organizam in periaoda 28-29.11.2019 A III A Conferinta Multidisciplinara „Zilele Spitalului Filantropia”. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 10:00 in cadrul Amfiteatrului Spitalului Clinic Filantropia.

Inscrieri Inchise!

Evenimentul este acreditat CMB si OAMGMAMR.
* Eveniment adresat exclusiv medicilor si asistentilor medicali

Urmareste-ne
Call Now ButtonProgramari

ANUNȚ IMPORTANT ÎN CONTEXTUL EPIDEMIEI COVID-19

 

Având în vedere comunicatul Ministerului Sănătății din data de 17.03.2020 (publicat pe pagina oficială www.ms.ro) conform căruia Maternitatea Bucur din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Sf. Ioan  va prelua eventualele cazuri ale femeilor gravide infectate cu noul coronavirus COVID 19, rugăm pacientele care se află în izolare la domiciliu ca urmare a revenirii din țările aflate în zonele de risc epidemiologic (cu peste 500 cazuri confirmate de COVID-19) sau în urma contactului cu persoane infectate cu virsul SARS-CoV-2 (COVID-19) să se adreseze Maternității Bucur.

Pentru a limita pe cât posibil vizitele în cadrul spitalului în vederea rezolvării unor probleme medicale care nu reprezintă urgențe, rugăm pacientele urmărite în cadrul spitalului nostru să contacteze telefonic medicii care le urmăresc sarcina.

 

ANUNȚ IMPORTANT ÎN CONTEXTUL EPIDEMIEI COVID-19