E-mail: office@spitalulfilantropia.ro

AdresăBulevardul Ion Mihalache 11-13, București 011171  

Evenimentele Asociatiei Medicale Romane

Publicat de SpitalulClinicFilantropiaBucuresti pe

Evenimentele Asociatiei Medicale Romane

AMR a dezvoltat o platforma internationala de evenimente online de mare valoare si impact, ce a gazduit Congresul AMR in decembrie, la care au participat peste 2000 de medici si care s-a bucurat si de participarea Presedintelui Romaniei –Sesiunea Speciala a Premiilor Nationale: https://AMRorg.ro/congres/premiile-amr/

    Astfel, in agenda A.M.R. de evenimente se regasesc in perioada urmatoare Conferinta Nationala de Oncologie in Practica Medicala (eveniment international creditat de UEMS-EACCME), Centenarul Institutului Cantacuzino si Conferinta Nationala de Pediatrie.

Centenar Cantacuzino 2021

Highlights:  Eveniment multidisciplinar pentru specialiștii din domeniile: boli infecțioase, epidemiologie, sănătate publică, alergologie, virusologie. Produse marca Institutul Cantacuzino. Cercetare virusologică – microbiologică-imunologică. Actualități în dezvoltarea imunității ș.a.

Onco 2021

Highlights:  Conferintă multidisciplinară, interactivă. Masterclasses cu key-opinion-leaders internaționali. Onco up-date 2021 în: Cancerul de sân, cancerul de prostată, cancerul de plămân, cancerul de colon. Premieră: Acreditare europeană CME.

Pedia 2021

Highlights: Program științific de cea mai înaltă calitate:

Imunologie, alergologie, chirurgie pediatrică, gastroenterologie și nutriție, nefrologie, boli infecțioase, neurologie, genetică, urgențe pediatrice majore, ș.a.

Ghiduri și protocoale în pediatrie 2021. 24 Credite EMC.

Urmareste-ne
fb-share-icon